BIJELJINA: Restoran Zlatni Pehar – Nova adresa za vrhunski gastronomski doživljaj i provod (foto)

BIJELJINA: Restoran Zlatni Pehar – Nova adresa za vrhunski gastronomski doživljaj i provod (foto)


Veoma smo ponosni što možemo da najavimo otvaranje novog restorana „Zlatni Pehar“ u Bijeljini, na adresi Karađorđeva 32. Sa ogromnim zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite od 16. novembra kako biste doživjeli ukus Skadarlije u samom srcu Bijeljine uz tamburaški orkestar Blizanci koji će svirati i naredna tri dana.


Naša misija je da svakom gostu pružimo vrhunski gastronomski doživljaj uz vrhunsku uslugu. U Zlatnom Peharu ćete imati priliku da uživate u širokom spektru autentičnih jela.Očekuje vas jedinstven spoj kvalitetnih sastojaka, pažljivo pripremljenih specijaliteta i neprikosnovenog ukusa. Vjerujemo da će svaki zalogaj ostaviti neizbrisiv utisak na vaše nepce.


Ukoliko ste ljubitelj dobre hrane i kvalitetnih trenutaka provedenih u prijatnom ambijentu, Zlatni Pehar je pravo mjesto za vas. Budite dio naše priče i pridružite nam se već 16. novembra od 19 časova. Ne možemo dočekati da vas ugostimo i pokažemo vam sve što smo pripremili.

Vaš Zlatni Pehar tim

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак BIJELJINA: Restoran Zlatni Pehar – Nova adresa za vrhunski gastronomski doživljaj i provod (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *