ĐURĐEVIĆ: Nažalost, Gradonačelnik ni predstavnici Gradske uprave ponovo nisu prisustvovali sjednici, te se dio tačaka morao skinuti sa Dnevnog reda (video)

ĐURĐEVIĆ: Nažalost, Gradonačelnik ni predstavnici Gradske uprave ponovo nisu prisustvovali sjednici, te se dio tačaka morao skinuti sa Dnevnog reda (video)


Saopštenje predsjednika Skupštine Grada Bijeljina Aleksandra Đurđevića prenosimo u cjelosti:

„Završena je 24. redovna sjednica Skupštine grada Bijeljina. Usvojene su odluke koje se tiču legalizacije sportske dvorane u Velikoj Obarskoj, proširenja pristupnog putnog pojasa ka školi i vrtiću na Ledincima, nove saobraćajnice na ,,Ravnoj gori“, prenosa svojine na socijalnim stanovima u MZ Janja, kao i niz informacija po raznim oblastima. Takođe, usvojeni su i izvještaji o radu sa planom rada JU Dječiji vrtić ,,Čika Jova Zmaj“ i ad ,,Vodovod i kanalizacija Bijeljina“.

Odbornici su glasali PROTIV poskupljenja odvoza komunalnog otpada za 19,26% što su predložili Gradonačelnik i ad ,,Komunalac“ Bijeljina.

Nažalost, ponovo sjednici nisu prisustvovali i Gradonačelnik ni predstavnici gradske uprave koji su predlagači, odnosno obrađivači velike većine tačaka dnevnog reda, što je prouzrokovalo to da se dio tačaka mora skinuti sa dnevnog reda u skladu sa članom 93. Poslovnika o radu Skupštine, koji kaže da je OBAVEZNO prisustvo predlagača ili predstavnika predlagača tačke, radi predstavljanja tačke i davanja dodatnih obrazloženja, te da se u slučaju neprisustvovanja tačka može skinuti sa dnevnog reda.“

Dešavanja u BIjeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак ĐURĐEVIĆ: Nažalost, Gradonačelnik ni predstavnici Gradske uprave ponovo nisu prisustvovali sjednici, te se dio tačaka morao skinuti sa Dnevnog reda (video) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *