Zvijezda 09 ostaje bez trenera – Jurasović podnio ostavku!?

Zvijezda 09 ostaje bez trenera – Jurasović podnio ostavku!?


Zvijezda 09 je nakon poraza u 14. kolu Premijer lige BiH ostala bez trenera nakon što je Mihajlo Jurasović podnio ostavku, a što bi trebalo konačno i da se potvrdi na sastanku Uprave Zvijezde 09 koji će biti održan u večernjim časovima.

Trener Zvijezde 09 Mihajlo Jurasović čestitao je GOŠK-u na pobjedi u utakmici protiv njegovog tima u 14. kolu Premijer lige BIH 2:1.

– Utakmica je išla kako je išla. Imali smo svoje šanse, oni su dali taj gol. U drugom poluvremenu smo krenuli naprijed, oni su nam dali gol. Nema se šta zamjeriti, ljudi su se pošteno borili i pobijedili utakmicu, rekao je Jurasović, a onda je podnio ostavku na mjesto trenera Zvijezde 09. 

– Ja bih se zahvalio Zvijezdi 09 na podršci i korektnoj saradnji sve ovo vrijemme. Probali smo se izvaditi, međutim to nije moglo. Mislim da će nova energija nešto novo dati. Ja sam siguran da ovaj tim ima perspektivu i da može biti bolje. Samo mi za to nemamo vremena. Ne bih želio da ja dalje radim i da budem glavni uzrok problema koji su evidentni. Malo nemamo ni sreće, to je bilo evidentno sve ove utakmice. Kroz razgovore sa ljudima iz kluba, pored svih priča da nije bitno da li ćemo izgubiti utakmice u nizu ili nećemo, jednostavno ne mogu više da se nosim sa ovim i to je to. Ja sam siguran da će Zvijezda 09 ostati u ligi.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdesavanjaubijeljini/sportdc.net

Чланак Zvijezda 09 ostaje bez trenera – Jurasović podnio ostavku!? се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *