MARKOVIĆ: PDP snažan i ozbiljan politički faktor, kako u Bijeljini, tako i u Republici Srpskoj (foto)

MARKOVIĆ: PDP snažan i ozbiljan politički faktor, kako u Bijeljini, tako i u Republici Srpskoj (foto)


Gradski odbor PDP Bijeljina je sinoć (petak, 10. novembar 2023. godine) održao svoju redovnu sjednicu.

Redovna sjednica Gradskog odbora PDP je uslijedila nakon održanog Sabora PDP i jasno usvojenih smjernica na osnovu kojih se pristupilo reorganizaciji u okviru ove organizacije.

Iz bijeljinskog PDP je saopšteno da je Gradski odbor donio nekoliko ključnih odluka i bitnih zaključaka i informacija.



-Gradski odbor PDP Bijeljina je dopunjen sa novim članovima, koji sada broji 60 članova, a analizirano je stanje političkih dešavanja na lokalnom nivou te usvojen zaključak da se sa koalicionim partnerima obavi razgovor o zajedničkom nastupu za lokalne izbore 2024.godine, izjavio je Slaviša Marković, predsjednik PDP Bijeljina.



Marković je dalje rekao da je Gradski odbor PDP Bijeljina informisan o izbornom Saboru PDP RS i izboru novog rukovodstva PDP RS, te da su formirane nova radna tijela Gradskog odbora i radno-stručne komisije iz raznih oblasti koje su sastavni dio Gradskog odbora PDP u Bijeljini.

-Nakon održanog sastanka PDP Bijeljina je poslao snažnu poruku da će PDP i dalje biti snažan i ozbiljan politički faktor, kako u Bijeljini, tako i u Republici Srpskoj, zaključio je Marković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак MARKOVIĆ: PDP snažan i ozbiljan politički faktor, kako u Bijeljini, tako i u Republici Srpskoj (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *