SAVIĆ, SNSD: Pružamo podrušku institucijama RS – Ne sudi se Miloradu Dodiku nego Republici Srpskoj (video)

SAVIĆ, SNSD: Pružamo podrušku institucijama RS – Ne sudi se Miloradu Dodiku nego Republici Srpskoj (video)


Na današnjoj konferenciji za medije bijeljinskog GO SNSD, novoizabrani sekretar SNSD Bojan Savić istakao je da je u današnjem trenutku pitanje svih pitanja podrška institucijama RS.

Najavljen narodni miting ’’Branimo Srpsku’’ u Bijeljini

„Podrška institucijama RS , odbrana imovine RS i podrška legalno izabranom predsjedniku Miloradu Dodiku. U tom smislu, moj rad kao sekretara GO i buduće djelovanje GO Bijeljina biće usmjereno u dva pravca – lice i naličje iste stvari, odnosno podrška institucijama u smislu da narod Semberije još jače razumije o čemu se zapravo radi, kome se sudi u Sarajevu. Drugi cilj je aktivniji rad na terenu, saradnja sa mjesnim odborima i veće prisustvo na terenima“, istakao je Savić i dodao da je sinoćni sastanak bio konstruktivan.

„Čuli smo poruke naših aktivista, čuli smo poruke predsjednika MO i u tom smislu ćemo bliže sarađivati sa njima. Važno je da naglasimo da ćemo povećati transparentnost u radu, pa će svi biti obavješteni o našem radu“, rekao je Savić.

Iskoristio je priliku da pozove građane da 16. novembra dođu u sportsku salu OŠ „Vuk Karadžić“ na Narodni miting „Branimo Srpsku“.

„Tu će biti iskazana jasna podrška institucijama, rukovodstvu, legalno izabranom predsjedniku RS. Tada će se obratiti i rukovodstvo RS i ponoviti ključne poruke – Ne sudi se Miloradu Dodiku nego Republici Srpskoj“, zaključio je Savić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак SAVIĆ, SNSD: Pružamo podrušku institucijama RS – Ne sudi se Miloradu Dodiku nego Republici Srpskoj (video) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *