Crvena Zvezda poražena od Lajpciga

Crvena Zvezda poražena od Lajpciga


Fudbaleri Crvene zvezde su na „Marakani“ u okviru 4. kola Lige šampiona poraženi od Lajpciga rezultatom 1:2.

Prema svemu prikazanom vidjelo se da crveno-bijeli nisu mogli parirati trenutno petoplasiranoj ekipi Njemačkog šampionata.

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli, opet nisu mogli ništa protiv Lajpciga, koji je nakon Nemačke slavio i u Beogradu, samo je ovoga puta uspeo da postigne dva gola, umesto tri sa svog stadiona, te su sa 2:1 savladali crveno-bele i tako im naneli treći poraz u grupnoj fazi Lige šampiona!

Nadala se Crvena zvezda, nadali su se navijači, kao i čitav stručni štab da „onih“ 15 minuta iz Nemačke daju jasne znakove za igru na njihovom terenu. Da daju povod za takvu nadu, da taj tim iz Lajpciga nisu vanzemaljci, već samo fudbaleri koji imaju vrline, ali i mane.

Nadali su se, ali, ovoga puta nada nije umrla poslednja, štaviše, ona je trajala tek osam minuta.

Ponovo je Barak Bahar odlučio da eksperimentiše, da na poziciju beka stavi igrača kojem to ne odgovara, koji je po vokaciji defanzivni vezni, Srđana Mijailovića, u napadu je bila neka mešavina između Krasoa i Bukarija i sve je to izgledalo veoma nakaradno na terenu. Pogotovo uz činjenicu da je na štoperu ponovo bio Milan Rodić, koji je imao više grešaka, nego li i dobrih stvari.

U tom „bućkurišu“ od Zvezdine igre, videle su se naznake, ali, daleko do toga da su mogli ozbiljnije da ugroze Lajpcig, koji je došao po tri boda, koja je i odneo svojoj kući.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com

Чланак Crvena Zvezda poražena od Lajpciga се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *