Grad Bijeljina raspiruje Javni poziv u svrhu prijava za učešće u programu obuka iz oblasti osnova Fotografije proizvoda (foto)

Grad Bijeljina raspiruje Javni poziv u svrhu prijava za učešće u programu obuka iz oblasti osnova Fotografije proizvoda (foto)


Grad Bijeljina raspisuje Javni poziv u svrhu prijava za učešće u programu obuka iz oblasti osnova Fotografije proizvoda, u ukupnom trajanju od 20 časova.

Sama obuka je fokusirana na potrebe privrede za modernim vještinama i znanjima, kako bi bili što vidljiviji na današnjem tržištu.

Obuke su besplatne i održavaće se u Inovacionom centru za održivi razvoj – InCOR, Filipa Višnjića 17 (iznad kafića „Garden Pub“), a obuku će izvoditi tim „Four Pixel“ s.p. Bojan Petričević.

Ko može aplicirati? Predstavnici MSP-a i samostalnih preduzetnika/ca sa prijavljenim mjestom poslovanjau Bijeljini. Polaznici/ce dobijaju sertifikat o završenoj obuci ukoliko prisustvuju više od 85% časova.

Kako aprilicirati na obuku? Prijave se dostavljaju isključivo elektronski i podnose se najkasnije do 17.11.2023. godine do 23:59 časova.

Prijavni obrazac je dostupan na sljedećem linku: https://forms.gle/ixtQ4Lj1w1dfFBMZ8

Obuka će se ralizovati od 24. do 26. novembra 2023. godine Prilikom elektronske prijave, predstavnik/ca poslovnog subjekta treba da dostavi u elektronskoj formi (PDF format) potpisanu i pečatiranu izjavu o učešću polaznika/ce obukeu ime pomenutog poslovnog subjekta. Izjava je sastavni dio ovog javnog poziva. Nakon isteka perioda za prikupljanje prijava, aplikanti će biti informisani o rezultatima. Broj polaznika je ograničen na 16 osoba.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак Grad Bijeljina raspiruje Javni poziv u svrhu prijava za učešće u programu obuka iz oblasti osnova Fotografije proizvoda (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *