Predškolska ustanova „Dragan i Zoran“ organizovala manifestaciju „Jesenja svečanost

Predškolska ustanova „Dragan i Zoran“ organizovala manifestaciju „Jesenja svečanost


Dječiji vrtić „Dragan i Zoran“ danas je tradicionalno organizovao Jesenju svečanost. Manifestacija je podijeljena na dva dijela. U prvom dijelu, prezentovana je izložba radova djece i roditelja. Zajedničkim snagama, roditelji i mališani prikazali su jesen na najljepši način.

U drugom dijelu, oko 200 mališana, zajedno sa vaspitačima, pripremili su predstavu za roditelje, bake, deke i sve ostale goste.

Jovanka Vuković, zamjenik ombudsmana za djecu RS, istakla je da institucija ombudsmana rado podržava ovakve događaje koji jačaju kapacitet porodice i njihove potencijale.

„Ovo je divna aktivnost koja ukazuje koliko porodica zajedno sa institucijama može da napravi, što nam dokazuju ovi lijepi radovi. Bilo bi lijepo kada bismo mogli takav partnerski odnos da imamo i u školama, gdje bi roditelji i nastavno osoblje bili pravi partneri, što bi omogućilo jedno kvalitetno i zdravo obrazovanje našoj djeci. Predškolci u ovoj ustanovi zaista pokazuju mnogo“, rekla je Vuković.

Goran Gašić, direktor predškolske ustanove „Dragan i Zoran“, sa zadovoljstvom je govorio o predstavi i obilježavanju Jesenje svečanosti, koja traje već 23 godine.

„Danas tradicionalno, po 23 put obilježavamo manifestaciju Jesenja svečanost, dan posvećen jeseni.  Pored izložbe radova, priređena je i priredba za roditelje i naše drage goste. Predstaviće se oko 200 mališana i oni će svojim roditeljima, bakama, dekama i gostima pokazati šta su pripremili za ovu priliku“, rekao je Gašić.

Gašić ističe da je ideja za organizaciju ovakve manifestacije potekla iz želje da se ojača uloga porodice, kao osnovne ćelije društva, koja je u posljednje vrijeme, nažalost, ugrožena.

Gašić je još jednom zahvalio svim roditeljima koji su učestvovali pripremi manifestacije Jesenja svečanost.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак Predškolska ustanova „Dragan i Zoran“ organizovala manifestaciju „Jesenja svečanost се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *