Izabrano najljepše dvorište pod Majevicom: Načelnik Ugljevika uručio nagrade najboljima

Izabrano najljepše dvorište pod Majevicom: Načelnik Ugljevika uručio nagrade najboljima

U opštini Ugljevik danas je nagrađeno pet najljepše uređenih dvorišta za šta je iz lokalna kase izdvojeno 1.500 KM za nagrađene.

Vitomiru Ostojić, koji je pobijedio u konkurenciji 17 domaćinstava, koliko je bilo u najužem izboru, načelnik Ugljevika Vasilije Perić uručio je prvu nagradu od 500 KM.

-Zajedno sa suprugom Đukom iz zadovoljstva radimo sve. Imamo dvorište površine 700 kvadratnih metara i od polovine aprila do prvih mrazeva uvijek nešto cvijeta u našem dvorištu. Svaki dan izdvojilo dva do tri sata na uređenju -rekao je Vitomir Ostojić.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić rekao je da je prostor pod Majevicom divan, te da je važno posvetiti pažnju uređenosti dvorišta.

-Zadovoljan sam jer se iz godine u godinu pojavljuje sve veći broj učesnika ovog konkursa, a naša potreba i želja je da u narednom periodu još značajnije nagradimo one koji na najljepši način uređuju svoja dvorišta-rekao je Perić.

U ime komisije za ocjenjivanje najljepšeg dvorišta, načelnica Odjeljenja za finansije opštine Ugljevik Ruža Jović rekla je da je ocjenjivano održavanje i urednost dvorišta, a kao najvažnije poštovanje tradicije i elemenata ovog podneblja.

Jovićeva je zahvalila svima koji su učestvovali u izboru najljepšeg dvorišta Ugljevika.

-Komisija je imala težak zadatak jer su sva dvorišta lijepa na svoj način-rekla je Jovićeva.

Peto mjesto pripalo je Božici Vasilić, Danijela Sekulić osvojila je 4 mjesto, a treće najljepše dvorište je dvorište Jagode Miler, drugo mjesto su podijelile Slavica Ristić i Mirjana Ristić.

Dešavanja u Semberiji
Izvor: desavanjausemberiji.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *