Slavenko Ristić donirao opremu za FK „Ilićka 01“ iz Brčkog (foto)

Slavenko Ristić donirao opremu za FK „Ilićka 01“ iz Brčkog (foto)


Većinski vlasnik Tehničkog remonta Bratunac Slavenko Ristić donirao je dresove i sportsku opremu u vrijednosti od 1.500 konvertibilnih maraka kadetima Fudbalskog kluba „Ilićka 01“ iz Brčkog, a predsjednik ovog kluba Dalibor Šarenac rekao je da su ovakve pomoći od velikog značaja i da ih članovi  uprave usmjeravaju ka jačanju omladinskog pogona kojem se pridaje velika pažnja.

– Naš klub okuplja oko tri stotine djece u različitim uzrastima i mnogo nam znači kada možemo da uložimo sredstva u novu opremu koja je neophodna za profesionalniji rad. Pomoć koju dobijamo od države dovoljna je da pokrije pedeset odsto potreba Kluba i zato su nam ljudi dobre volje, poput privrednika Slavenka Ristića, od velikog značaja. Vidimo da Tehnički remont Bratunac pomaže i druge sportske kolektive širom Republike Srpske i to je za pohvalu – izjavio je Šarenac.

Privrednik Slavenko Ristić istakao je da bi društvena odgovornost svih preduzeća u Republici Srpskoj i BiH trebalo da bude na višem nivou i da je ulaganje u sport i omladinu – ulaganje u budućnost.

– I Tehnički remont Bratunac, kao i bijeljinski „Elvako MetPro“čiji sam vlasnik, godinama izdvajaju sredstva za pomoć pojedincima, udruženjima i sportskim kolektivima, jer želimo da budemo oslonac onima koji vjeruju da će se trud i rad isplatiti u životu – naglasio je Ristić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак Slavenko Ristić donirao opremu za FK „Ilićka 01“ iz Brčkog (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *